Woonaccessoires landelijke stijl

O’Beau heeft daarom ook een collectie met landelijk wonen accessoires die stuk voor stuk toe te voegen zijn aan een stijlvolle kamer. Bekijk hier onze collectie decoratie voor de woonkamer en meer accessoires.

 

Over O’Beau

O’Beau brengt ieder kwartaal een gloednieuwe collectie online. Hierin vertalen wij verschillende woonstijlen naar de mooiste, meest stijlvolle woonitems. Van Scandinavisch en industrieel tot landelijk en zelfs modern – wij hebben voor ieder wat wils! Bovendien denken wij graag met je mee. Heb je een vraag of een out-of-the-box idee? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wie weet staat dat droomitem binnenkort dan wel bij jou in huis!

O’Beau is wat dat betreft een ambitieuze webshop die de meest prachtige en unieke meubels voor jou bij elkaar zoekt. Ieder kwartaal zetten we een gloednieuwe collectie online, zodat jij hier altijd terecht kunt voor nieuwe inspiratie en meubels. Wij staan voor service en bezorgen 24/7 meubels. Als jij na al je verplichtingen pas om 20.00 uur ’s avonds thuis bent om je nieuwe landelijk wonen-stijl accessoires in ontvangst te nemen, dan kun je met ons afspreken dat we om 20.30 uur jouw nieuwe woondecoraties komen bezorgen.

 

Onze collectie woonaccessoires

Voor decoratie in de woonkamer en accessoires in huis zit je bij O’Beau goed. O’Beau selecteert voor jou als interieurliefhebber woonaccessoires die je wilt hebben. Woonaccessoires die iets toevoegen aan je interieur en die geen prullen zijn. Elk detail telt als je een interieurliefhebber bent, dus ook in elk stukje decoratie zie jij een toevoeging of afbreuk aan je gehele interieur. In onze wisselende collectie woonaccessoires vind je zoal de volgende soort decoraties:

  • Sculpturen
  • Kruiken
  • Bijzettafeltjes
  • Schalen
  • Vazen
  • Kaarsenhouders

 

Eerst testen?

Als je een nieuw woonaccessoire koopt, wil je er wel zeker van zijn dat deze mooi staat in jouw interieur. Om daar achter te komen, komen wij met je gewenste woonaccessoire(s) bij jou thuis langs om je te laten zien hoe die staat bij jou thuis. Je kunt van alles uitproberen met de setting in de kamer om er voor aankoop al achter te komen hoe en waar jouw nieuwe woonaccessoire het beste tot zijn recht komt. Heb je interesse in onze service om het product al voor de aankoop in jouw eigen interieur te zien? Neem dan gerust contact met ons op en laat het ons weten.

 

Laat je inspireren!

Bekijk gerust onze hele meubel- en wooncollectie vol interessante meubelstukken en woondecoraties. Van bijzondere stoelen en bijzettafeltjes tot impostante industriële tafels en kasten. Bij O’Beau creëren we slechts één doel: een stijlvol interieur mogelijk maken voor iedereen.

Wil jij graag direct online een product bestellen? Dan kan dat in onze webshop vol woondecoratie meubels. Vanaf een bestelling van €250,- bezorgt O’Beau gratis in heel Nederland.Afhankelijk van de levertijd komen we jouw bestelling zo snel mogelijk aan huis bezorgen.