Tafel collectie O’Beau

De tafel staat veelal centraal in een ruimte en is een meubelstuk waar je samenkomt met de mensen om je heen. Een tafel is er om samen aan te genieten en om goede gesprekken aan te voeren. Hoe heerlijk is het om dit te doen aan een tafel die je keer op keer blij maakt door het prachtige design. Kies een eettafel van kwaliteit met een luxueuze uitstraling. Zo wordt lang tafelen nog leuker. Dus wil je online een tafel kopen? O’Beau is de webshop voor elke interieurfanaat.

 

Onze collectie tafels

Elk kwartaal vernieuwd O’Beau de collectie tafels in de webshop. Als echte interieurfanaten zorgen wij er graag voor dat jij als interieurliefhebber aan je trekken komt, elk seizoen weer. Bij ons vind je die ene perfecte eettafel van industrieel hout of de landelijke en tegelijk industriële robuuste eettafel waar je al zo lang naar zocht. Met onze eettafels creëer jij de woonlook waar je naar zoekt. Onderschat nooit de kracht van een goede eettafel. Of je nou kiest voor landelijk en gepolijst of industrieel en robuust; kies een eettafel naar jouw smaak. Met een houten tafel van industrieel materiaal van O’Beau druk je een stijlvolle stempel op jouw interieur.

Houd jij van lang tafelen en een mix van woonstijlen? Laat een O’Beau eettafel van industrieel hout dan schitteren in jouw woonkeuken of eethoek. Combineer de tafel met prachtige stoelen en een stijlvolle eethoek is gecreëerd. Wil je daar hulp bij? Neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien u graag van interieuradvies.

 

De service van O’Beau

Het doel van O’Beau is om een zo stijlvol mogelijk interieur te creëren voor iedereen. Wij creëren eigentijdse meubels en accessoires voor elke prijsklasse. Wij streven naar kwaliteit, loyaliteit en een topservice. Je zult altijd persoonlijk contact met ons hebben over je wensen ondanks dat je online een tafel gaat kopen. Voor de aankoop van een mooie eettafel van industrieel hout kun je gratis bezorging verwachten (vanaf €250,-).

Ben jij een echte twijfelaar? Maak dan gebruik van onze service om de tafel bij jou thuis in je eigen gewenste setting te zien voordat je tot aankoop overgaat. Pas als je de tafel in je eigen kamer ziet staat, kun je naar onze mening goed oordelen of dit de tafel is waar jij de komende jaren tegenaan wilt kijken. Een tafel is een zeer bepalend meubel in een kamer, dus we bieden je graag de mogelijkheid om hier weloverwogen over na te kunnen denken. Heb je een tafel op het oog die je graag bij jou in huis zou zien om te kijken of het resultaat echt is waar je op hoopt? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze twijfelaarsservice en wij komen de tafel bij jou thuis brengen.

 

Levertijd & meer

Per product staat aangegeven wat de verwachte levertijd van het product is. Dit is afhankelijk van onze voorraad. Mocht een product niet op voorraad zijn (levertijd langer dan 3 maanden), dan krijg je automatisch 10% korting op het product. Wil je sowieso graag korting ontvangen? Volg ons dan op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je elke paar weken een kortingscode om te kunnen winkelen met korting.

Bekijk al onze producten online en wie weet zie jij er jouw droommeubelstuk. Ben je meteen om? Dan kun je direct online een tafel of ander soort meubel bestellen.