Stoelen collectie O’Beau

Ben jij op zoek naar een mooie, stijlvolle stoel voor in de woonkamer, voor aan de eettafel of voor in de slaapkamer? Bij O’Beau vind je diverse soorten stoelen die geschikt zullen zijn in een wisselende setting. Met de stoelen van O’Beau creëer je een stijlvol interieur dat bij jouw wensen past. Dus wil je een nieuwe stoel kopen? Bekijk dan onzekarakteristieke stoelen en raak geïnspireerd door de achtergrond van het ontwerp van iedere stoel.

 

Onze diverse stoelen

Bij O’Beaukun je online stoelen kopen die je interieur zullen opfrissen. Onze stoelen trekken je aandacht en vallen op door hun karakteristieke uiterlijk. Iedere stoel is anders en heeft een eigen stijl. Kies bijvoorbeeld voor industriële eettafel stoelen, stoelen met een stoer maar tegelijk soft karakter of ga voor een bohemien-chic stijl.

Wij houden van anders en bijzonder. Hoe gaaf is het als je stoel een designerstuk in de kamer is dat op zichzelf al een plaatje is, maar bovenal fantastisch staat in jouw kamer in combinatie met de rest van je interieur. We houden van gedurfde meubels die stijlvol zien. Wat dacht je van contrast binnen één en dezelfde stoel? Dat maakt een stoel interessant voor het oog. Speel met de mogelijkheden en creëer jouw unieke interieur. Plaats de stoel bijvoorbeeld naast een staande lamp en één van onze bijzettafels voor een leeshoekje waar iedereen jaloers op wordt!

 

Over O’Beau

O’Beau is een ambitieuze webshop die de meest prachtige en unieke meubels voor jou bij elkaar zoekt. Ieder kwartaal zetten we een gloednieuwe collectie online, zodat jij hier altijd terecht kunt voor nieuwe inspiratie en meubels. Wij staan voor service en bezorgen 24/7 meubels. Als jij na al je verplichtingen pas om 21.00 uur ’s avonds thuis bent om je nieuwe stoelen te ontvangen, dan kun je met ons afspreken dat we om 21.30 uur jouw nieuwe stoelen komen bezorgen. Vanaf een bestelling van €250,- bezorgt O’Beau gratis in heel Nederland.

Vind je het spannend om stoelen te kopen online, zonder ze van tevoren gezien te hebben? Bij O’Beau krijg je 14 dagen zichttermijn. Past het meubelstuk toch niet helemaal in jouw interieur of ben je toch niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen en wij halen de stoelen weer op binnen 14 dagen na bezorging.

 

Proeftijd

Als je een nieuwe stoel koopt, wil je er wel zeker van zijn dat deze mooi staat in jouw interieur. Past de stoel bij wel bij de rest? Of valt dit prachtige meubelstuk op zich totaal verkeerd naast dat bijzettafeltje dat je al had? Om daar achter te komen, komen wij met je gewenste stoel bij jou thuis langs om je te laten zien hoe die staat bij jou thuis. Je kunt van alles uitproberen met de setting in de kamer om er voor aankoop al achter te komen hoe en waar de nieuwe stoel die je kan kopen het beste in jouw interieur past. Heb je interesse in deze service om het product al voor de aankoop in jouw eigen setting te zien? Neem dan gerust contact met ons op en laat het ons weten.

Bekijk ook gerust onze andere producten in de webshop. Ben je direct om en heb je een fantastisch meubelstuk gezien dat je direct wilt bestellen? Dat kan natuurlijk in onze webshop. Afhankelijk van de levertijd komen we jouw bestelling zo snel mogelijk aan huis bezorgen.