Industriële sidetable collectie

Een industrieel ogende sidetable staat stijlvol en lang niet iedereen heeft een sidetable, wat dit meubelstuk net wat exclusiever maakt om te hebben. Een sidetable is er om mooi te zijn en om iets toe te voegen aan de ruimte of muur waar jij deze industrieel ogende sidetable in gedachten hebt. Bij O’Beau vind je absoluut sidetables die direct eyecatchers zijn, maar ook recht toe recht aan sidetables met strakke vormen die mooi wegblenden in de omgeving. Bekijk gerust of er een industriële sidetable naar jouw smaak in onze collectie zit.

 

Tafels combineren

Zie je een sidetable in onze collectie die je aanspreekt? Combineer deze sidetable dan met een salontafel of bijzettafeltje in dezelfde stijl om een eenheid in de kamer te creëren. In een industrieel interieur kun je leuk combineren met materialen, maar het is ook belangrijk dat er altijd een zekere mate van een rode draad in het interieur aanwezig is. Dat maakt een interieur stijlvol in plaats van een gezellig uitgedachte mix van stijlen. Combineren is zeker leuk, maar onze ervaring is dat een mooi interieur uiteindelijk voortkomt uit één stijl. Onze meubels zijn toepasbaar in een industrieel of landelijk interieur. In de webshop van O’Beau vind je minimalistische meubels en echte eyecatchers. Laat je verrassen door de mogelijkheden die je hebt om je interieur op te frissen met onze meubels.

 

De meerwaarde van O’Beau

Voor mensen die houden van een compleet gestyled interieur bestaat O’Beau. In onze webshop vol industriële meubels vind je stijlvolle sidetables die iets toevoegen aan het totaalbeeld van jouw wooninrichting. Elk detail telt voor de echte interieurfanaat, dus ook een mooie sidetable!O’Beau is een ambitieuze webshop die de meest prachtige en unieke meubels voor jou bij elkaar zoekt. Ieder kwartaal zetten we een gloednieuwe collectie online, zodat jij hier altijd terecht kunt voor nieuwe inspiratie en meubels.

Wij staan voor service en bezorgen 24/7 meubels. Als jij na al je verplichtingen pas om 21.00 uur ’s avonds thuis bent om je nieuwe sidetable in ontvangst te nemen, dan kun je met ons afspreken dat we om 21.30 uur jouw industriële sidetable komen bezorgen. Vanaf een bestelling van €250,- bezorgt O’Beau gratis in heel Nederland.

 

Twijfel je?

Vind je het spannend om een meubelstuk te kopen online, zonder het van tevoren gezien te hebben in jouw woning? Bij O’Beau krijg je 14 dagen zichttermijn. Past het meubelstuk toch niet helemaal in jouw interieur of ben je toch niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen en wij halen de sidetable weer op binnen 14 dagen na bezorging.

Bekijk ook gerust onze andere producten in de webshop. Ben je direct om en heb je een fantastisch meubelstuk gezien dat je direct wilt bestellen? Dat kan natuurlijk in onze webshop. Afhankelijk van de levertijd komen we jouw bestelling zo snel mogelijk aan huis bezorgen.