Ook zo’n interieurfanaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. O’Beau is dé online hotspot op het gebied van stijlvol wonen. Van industriële kasten en bijzondere woonaccessoires tot de meest chique bijzettafels – bij O’Beau creëren we met slechts één doel: een stijlvol interieur mogelijk maken voor íedereen.

O’Beau is een ambitieuze webshop gedreven vanuit een grote passie voor interieur. Wij creëren eigentijdse meubels en accessoires voor elke prijsklasse. Dit maakt onze producten toegankelijk voor iedereen, een gegeven dat bij ons hoog in het vaandel staat. Voeg daar een flinke dosis kwaliteit, service én loyaliteit aan toe et voilà: dat is O’Beau ten voeten uit!

O’Beau brengt ieder kwartaal een gloednieuwe collectie. Hierin vertalen wij verschillende woonstijlen naar de mooiste, meest stijlvolle woonitems. Van Scandinavisch en industrieel tot landelijk en zelfs modern – wij hebben voor ieder wat wils! Bovendien denken wij graag met je mee. Heb je een vraag of een out-of-the-box idee? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wie weet staat dat droomitem binnenkort dan wel bij jou in huis!

Het team van O’Beau bestaat uit een uiteenlopende groep ambitieuze en overenthousiaste mensen die minstens één ding gemeen hebben: hun enorme passie voor interieur. Over smaak valt te twisten, maar onze kennis op het gebied van trends en interieur zorgt ervoor dat O’Beau jouw favoriete to go spot is voor nieuwe musthaves. Met deze gedachte proberen wij elke dag weer onze klanten te verrassen!