Moderne salontafels

Waarom zou je een standaard en doorsnee salontafel bij je bankstel zetten als je ook kunt kiezen voor salontafels met een modern design? O’Beau selecteert daarom speciaal voor alle interieurliefhebbers de leukste en meest stijlvolle salontafels met een modern design. We houden ervan als materialen met natuurlijke tegenstellingen met elkaar gecombineerd worden in een meubelstuk. Het oogt stijlvol en modern en dat is wat we zoeken voor onze meubelcollectie. Bekijk direct of we de perfecte moderne salontafel voor jou hebben!

 

Onze collectie moderne salontafels

Elk kwartaal vernieuwd O’Beau haar meubelcollecties, zodat jij en alle andere interieurliefhebbers het hele jaar door kunnen genieten van onze selectief gekozen meubelstukken. Wat ons betreft mag een salontafel zeker opvallen in design. Een salontafel kan opvallen door de vorm en grootte van het tafelblad, maar ook zeer goed dankzij een bijzonder onderstel. Wat dacht je van een ronde salontafel van massief hout of een ronde iepenhouten salontafel met gouden onderstel in bohemien patroon? Of een salontafel met grenen onderstel in strakke doch speelse vorm onder een tafelblad van glas? Een salontafel van staal en hout doet het ook altijd goed in een industrieel interieur.

Bij O’Beau zoeken we continu naar bijzondere meubelstukken voor in onze collectie moderne salontafels. Van strak doch gezellig en huiselijk tot warm en toch ook chique en stijlvol; O’Beau selecteert meubels voor het creëren van verschillende stijlen in je interieur. Leer mixen& matchen met unieke meubels en creëer het interieur waar jij van droomt. Wij helpen je graag een handje door onze collecties veelzijdig te maken, maar altijd onze liefde voor industriële meubels te behouden door de hele collectie.

 

De service van O’Beau

Het doel van O’Beau is om een zo stijlvol mogelijk interieur te creëren voor iedereen. Wij creëren eigentijdse meubels en accessoires voor elke prijsklasse. Wij streven naar kwaliteit, loyaliteit en een topservice. Je zult altijd persoonlijk contact met ons hebben over je wensen ondanks dat je online een salontafel gaat kopen. Voor de aankoop van een mooie industriële salontafel kun je gratis bezorging verwachten (vanaf €250,-).

Ben jij een echte twijfelaar? Maak dan gebruik van onze service om de salontafel bij jou thuis in je eigen gewenste setting te zien voordat je tot aankoop overgaat. Pas als je de salontafel in je eigen kamer ziet staan, kun je naar onze mening goed oordelen of dit de salontafel is waar jij de komende jaren tegenaan wilt kijken. Een salontafel moet passen in je interieur en de meubels die er vlak omheen staan. We bieden je daarom graag de mogelijkheid om de salontafel op proef uit te proberen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Heb je een salontafel op het oog die je graag bij jou in huis zou zien om te kijken of het resultaat echt is waar je op hoopt? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze twijfelaarsservice en wij komen de tafel bij jou thuis brengen.