Ward kast
€1.850,00
Imre kast
€1.400,00

Design kasten

Met onze mooie collectie wandkasten met modern tintje proberen we jou mooie meubels te bieden waar je blij van wordt, elke keer weer als je ze ziet. Wandkasten zijn een leuke toevoeging aan je interieur. Een mooie karakteristieke wandkast is weer modern en staat goed in veel kamers. Bekijk hier onze collectie design wandkasten voor in de woonkamer (of andere plek in huis) en wie weet vind jij de kast van je dromen.

 

Voordelen van wandkasten in de woonkamer

Een wandkast kan erg praktisch zijn in de woonkamer. Misschien denk je niet zo snel aan een grote kast in je woonkamer zetten, maar het was vroeger vrij vanzelfsprekend om een reusachtige kast in de woonkamer te hebben. Tegenwoordig willen we vooral een praktische inrichting van ons interieur, maar wie zegt dat een grote wandkast niet praktisch kan zijn? In onze kasten collectie vind je zeer uiteenlopende wandkasten met een modern tintje. Ben je op zoek naar een stoere kast met industriële uitstraling? Dan slaag je wellicht bij O’Beau. Gebruik jouw kast als pronkstuk in de kamer, terwijl je design kast in de woonkamer ook nog eens enorm nuttig is. Het speelgoed, het papierwerk of het servies verdwijnt met gemak in de kast achter de deuren. Fijn! Een mooie statige kast is dus een echte blikvanger in de kamer, maar eveneens een enorm praktisch meubelstuk waarin jij alles kunt wegstoppen wat je niet in het zicht wilt hebben. Jouw opbergmeubel mag gezien worden als je voor één van de wandkasten van O’Beau kiest!

 

De service van O’Beau

Het doel van O’Beau is om een zo stijlvol mogelijk interieur te creëren voor iedereen. Wij creëren eigentijdse meubels en accessoires voor elke prijsklasse. Wij streven naar kwaliteit, loyaliteit en een topservice. Je zult altijd persoonlijk contact met ons hebben over je wensen ondanks dat je online een wandkast gaat kopen. Voor de aankoop van mooie industriële wandkasten met een moderne touchkun je gratis bezorging verwachten (vanaf €250,-).

Ben jij een echte twijfelaar? Maak dan gebruik van onze service om de kast bij jou thuis in je eigen gewenste setting te zien voordat je tot aankoop overgaat. Pas als je de kast in je eigen kamer ziet staan, kun je naar onze mening goed oordelen of dit de wandkast is waar jij de komende jaren tegenaan wilt kijken. Een grotewandkast moet passen in je interieur. We bieden je daarom graag de mogelijkheid om de wandkast op proef uit te proberen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Heb je een mooie wandkast op het oog die je graag bij jou in huis zou zien om te kijken of het resultaat echt is waar je op hoopt? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze twijfelaarsservice en wij komen de wandkast bij jou thuis brengen.