10 August, 2017
Kies voor koper!

Accenten van koper in een interieur? Yes, please! Koperen details geven jouw interieur een verfijnde en elegante twist. De perfecte tegenhanger in een stoer interieur, zo vinden wij!


Bron: Zuiver, Interior Junkie


Koper, de perfecte compromis!

Hij wil stoer, zij wil zacht. Komt deze struggle je bekend voor? Dan kan de lichtglanzende kopertint weleens het antwoord zijn. Hoewel je bij koper misschien niet direct denkt aan stoer, ruig en mannelijk, combineert de zachte tint perfect met industriële elementen. Een goed voorbeeld hiervan is onze LUNA salontafel. Stoer geleefd hout gecombineerd met een koperen frame – de perfecte compromis!

It’s all in the details

Liever op subtiele wijze (lees: onopgemerkt!) die fijne kopertint naar binnen brengen? Kies dan voor accessoires in die toon. Van lampjes en spiegels tot kandelaren en onze eigen MILA bijzettafel – geef jouw interieur een eigentijdse touch met een beetje koper. Ook fijn: zo’n lichtglanzende tint combineert perfect met allerlei trendkleuren. Van oudroze en smaragdgroen tot navy blauw en zelfs gitzwart, laat jezelf verrassen!

Bron: Zuiver, Hello, For Me For You

Laat een reactie achter