01 June, 2017
Een industrieel interieur om mee te pronken

De industriële woontrend is on-trend en mateloos populair in menig woonkamer. Met deze tips geef jij jouw industriële interieur echter dat kleine beetje extra!

It’s a (wo)man’s world

Stoer en mannelijk zijn kernwoorden binnen deze woontrend. De industriële stijl maakt namelijk veel gebruik van ruige materialen zoals geleefd hout, steen, beton en staal. Sommige meubels lijken zelfs direct te zijn weggelopen uit een oude fabriekshal. Toch is de industriële stijl heus niet alleen a man’s world. Kies je liever voor industrieel met een vrouwelijke twist? Combineer dan met glas! Glas laat jouw interieur niet alleen chic, maar – vanwege haar transparante look – ook ruimtelijker ogen. Fijn! Wij vertaalden deze perfecte combinatie van materialen naar onze BIX salontafel en BIX sidetable.

Bron: Petite Candela, Sköna Hem, Planete Deco
 

Stoer staal

Eén van die typische, industriële elementen is staal. Dit materiaal is keihard, loodzwaar en daarmee meer dan stoer. Oftewel: perfect in een industrieel interieur. Anno 2017 zien we vooral veel zwart staal. Het liefst zo mat mogelijk dankzij zo’n prachtige poedercoating. Breng het zwarte staal subtiel in jouw interieur door te kiezen voor een krukje met een stalen frame of enkele accessoires. Een stoer statement maken? Kies dan voor zo’n oude lockerkast van staal of een houten eettafel met zwartstalen poten, zoals onze MILO tafel.

Textiel voor een huiselijke sfeer

Mist jouw stoere interieur een flinke dosis gezelligheid? Combineer de industriële meubelstukken dan met textiel in allerlei soorten en maten. Van faux schapenvachtjes en wollen vloerkleden tot gebreide plaids en zachte kussens – deze accessoires geven jouw coole woonkamer gegarandeerd een huiselijke update!

Bron: Tumblr, H&M Home, Bengtgarden

Laat een reactie achter