01 July, 2017
De trendkleur van 2017!

Het is je vast niet ontgaan: een gloednieuw zomerseizoen staat voor de deur. Eindelijk! Hét moment om jouw interieur een frisse update te geven. Haal het zonnetje in huis met dé kleur van 2017: Greenery!

Greenery, de kleur van 2017

Ieder jaar kiest Pantone de kleur die het dit jaar he-le-maal gaat maken. En de keuze voor 2017 is absoluut verrassend. Waar zij vorig jaar nog de zachte tonen ouderoze en pastelpaars uitriepen tot trendkleuren van 2016, voorspellen zij voor 2017 iets héél anders. Grasgroen it is! Greenery is een frisse geel-groene tint die symbool staat voor de eerste zomerdagen van het jaar. Het moment waarop de kleur groen terugkeert in de natuur, zeg maar. Zie je Greenery, dan denk je aan bloeiende bladeren en de weelderigheid van het buitenleven.Bron: Pinterest

Een knipoog naar het stadsleven

Greenery lijkt een knipoog naar het stadsleven van nu. Een frisse tegenhanger naar de moderne wereld anno 2017. De trendwatchers van Pantone kiezen zo’n kleur zeer doordacht. Zo spotten zij trends in het dagelijkse leven en vertalen deze naar hun kleuren. Zo zien we de populariteit van beplantte muren – vooral in bedrijven en winkels – toenemen, is er in grote steden meer aandacht voor parken en eten we met z’n allen steeds bewuster en dus ook groener.


Groen in jouw interieur!


Een natuurlijke basis als Greenery leent zich perfect voor ieder interieur. Combineer de tint met meubels gemaakt van onbewerkte materialen voor een stoere en industriële look of juist met warme koperkleuren voor een zacht en warm effect. Denk hierbij aan de FLYNN sidetable en de LUNA salontafel. Zo’n natuurlijk interieur maak je natuurlijk helemaal af met de mooiste planten, bladeren en bloemen. Zet ze stijlvol in één van O’Beau’s prachtige vazen en jouw interieur is beslist spring proof!


Bron: Pinterest

Laat een reactie achter