Moderne bijzettafeltjes

Bijzettafeltjes zijn handig en leuk, maar hoeven absoluut niet simpel te zijn omdat het maar een ‘bijzettafeltje’ is. Voor mensen die houden van een af gestyled interieur bestaat O’Beau. In onze webshop vol industriële meubels vind je leuke bijzettafeltjes die iets toevoegen aan het totaalbeeld van jouw wooninrichting. Elk detail telt voor de echte interieurfanaat, dus ook een modern bijzettafeltje!

 

Diverse bijzettafeltjes

O’Beau heeft leuke bijzettafeltjes in haar collectie. Elk kwartaal zetten we een gloednieuwe collectie online, zodat jij eindeloos inspiratie kunt blijven opdoen en nieuwe verfrissende meubels bij ons kunt blijven bestellen. Het hele jaar door, 24 uur per dag. Bekijk direct onze huidige collectie bijzettafeltjes en zie of er iets naar jouw wens tussen zit. Van bijzettafeltjes in landelijke stijl tot zeer strakke en evenwichtige bijzettafeltjes; O’Beau biedt meubels voor elk soort industrieel interieur.

Kun jij ook geen genoeg krijgen van bijzettafeltjes? Vervang dat je grote salontafel eens door meerdere bijzettafeltjes die je gestyled bij elkaar groepeert als nieuwe ‘salontafel’ voor de bank. Uniek zijn in je interieur is leuk en geeft energie. Jij wilt toch ook elke dag de kamer inlopen en direct een tevreden glimlach op je gezicht laten verschijnen, omdat je inrichting mooi in balans en naar jouw wens is? O’Beau moedigt je graag aan om een daredevil te zijn bij het inrichten van je interieur. Het zal je verrassen hoe tof combinaties van materialen en vormen kunnen zijn.

 

Over O’Beau

O’Beau is een ambitieuze webshop die de meest prachtige en unieke meubels voor jou bij elkaar zoekt. Ieder kwartaal zetten we een gloednieuwe collectie online, zodat jij hier altijd terecht kunt voor nieuwe inspiratie, meubels en woonaccessoires. Wij staan voor service en bezorgen 24/7 meubels. Als jij na al je verplichtingen pas om 20.00 uur ’s avonds thuis bent om je nieuwe bijzettafeltjes te ontvangen, dan kun je met ons afspreken dat we om 20.30 uur jouw nieuwe leuke bijzettafeltjes komen bezorgen. Vanaf een bestelling van €250,- bezorgt O’Beau gratis door heel Nederland.

 

Proeftijd

Als je een nieuw bijzettafeltje koopt, wil je er wel zeker van zijn dat deze mooi staat in jouw interieur. Past het moderne bijzettafeltje wel bij de rest? Of valt dit prachtige woonaccessoiretotaal in het niet naast je leren bank? Om daar achter te komen, komen wij met je gewenste bijzettafeltje in bijvoorbeeld landelijke stijl bij jou thuis langs om je te laten zien hoe die staat bij jou thuis. Je kunt van alles uitproberen met de setting in de kamer om er voor aankoop al achter te komen hoe en waar de nieuwe bijzettafeltjes het beste in jouw interieur passen. Heb je interesse in deze service om het product al voor de aankoop in jouw eigen setting te zien? Neem dan gerust contact met ons op en laat het ons weten.

Bekijk ook gerust onze andere producten in de webshop. Ben je direct om en heb je een fantastisch bijzettafeltje kunnen kiezen uit al onze leuke bijzettafeltjes die je wilt bestellen?Bestel ‘m dan direct in onze webshop! Afhankelijk van de levertijd komen we jouw bestelling zo snel mogelijk aan huis bezorgen.