Scottie sofa
€1.275,00

Banken collectie O’Beau

Een bank uitzoeken is hoe dan ook lastig, omdat er zoveel mogelijkheden zijn en een bank is zo bepalend voor de stijl van je interieur. O’Beau is er voor de echte interieurjunkie die continu op zoek is naar nieuwe inspiratie en mooie meubels. Zo nu en dan komen wij een bankstel tegen dat onze harten veroverd. Als dat zo is, zorgen we ervoor dat jij die bank kunt kopen online via onze webshop. Bekijk direct of je onze collectie mooie banken het kopen waard is!

 

Kies voor kwaliteit

Een goede bank is belangrijk in de woonkamer van een interieurliefhebber. De bank is in bijna elke woonkamer een centraal meubelstuk waar verder heel veel omheen draait. Je koopt niet eerst een bijzettafeltje en zoekt daar daarna je bank bij. Een nieuw bankstel kopen vergt tijd en geduld, want het is vaak een hele zoektocht. Of je nou precies weet wat je wilt – en je droombank moeilijk kunt vinden – of je weet juist niet wat je precies wilt en je hebt eindeloos veel mogelijkheden. O’Beau maakt het je wat dat betreft wat makkelijk. We zetten alleen online waar ons interieurhart sneller van gaat kloppen. Bij O’Beau vind je de perfecte balans tussen comfort & stijl. In interieurland moet je soms goed zoeken, maar er zijn absoluut meubelstukken die zowel comfort als wat voor het oog bieden.

Het doel van O’Beau is om een zo stijlvol mogelijk interieur te creëren voor iedereen. Wij creëren eigentijdse meubels en accessoires voor elke prijsklasse. Wij streven naar kwaliteit, loyaliteit en een topservice. Je zult altijd persoonlijk contact met ons hebben over je wensen ondanks dat je online een bank of ander product gaat kopen. Voor de aankoop van een mooie bank kun je gratis bezorging verwachten (vanaf €250,-).

 

De service van O’Beau

Ben jij een echte twijfelaar? Maak dan gebruik van onze service om de bank bij jou thuis in je eigen gewenste setting te zien voordat je tot aankoop overgaat. Pas als je de bank in je eigen kamer ziet staan, kun je naar onze mening goed oordelen of dit de bank is waar jij de komende jaren tegenaan wilt kijken en op neer wilt ploffen. Een bank is een zeer bepalend stuk meubel in een kamer, dus we bieden je graag de mogelijkheid om hier weloverwogen over na te kunnen denken. Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze twijfelaarsservicebij interesse, dan komen wij de bank bij jou thuis brengen voor een proefperiode.

 

Levertijd & meer

Per product staat aangegeven wat de verwachte levertijd van het product is. Dit is afhankelijk van onze voorraad. Mocht een product niet op voorraad zijn (levertijd langer dan 3 maanden), dan krijg je automatisch 10% korting op het product. Wil je sowieso graag korting ontvangen? Volg ons dan op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je elke paar weken een kortingscode om te kunnen winkelen met korting.

Bekijk al onze producten online en wie weet zie jij er jouw droommeubelstuk. Ben je meteen om en wil jij één van onze mooie banken kopen? Dan kun je direct online een bank of ander soort meubel bestellen.